Lapa Palace Spa

Restauranter og Barer

Restauranterne og barerne på Olissippo Lapa Palace er institutioner blandt Lissabons connaisseurs. I restaurant Lapa får man serveret mad fra middelhavsregionen med italiensk touch af den ypperste kvalitet. Atmosfæren er elegant og den store spisesal er fuld af lys. Når vejret tillader det, får man en endnu mere fantastisk oplevelse på den skønne terrasse - især om aftenen, hvor man kan se lyset fra slottet på højen over for og bådene, som sejler på den mørke flod. Restauranten er åben til frokost fra kl. 12.30 til 15.00 og til middag fra kl. 19.30 til 22.30.

Rio Tejo Bar er favoritstedet, hvis man vil have et let måltid eller en drink i en uformel atmosfære. Baren er en af Lissabons smukkeste og mest eksklusive med en intim terrasse, som har udsigt ud over Tejofloden. Til eftermiddagste kan man vælge mellem 40 forskellige slags te, og fra kl. 19.00 er der ”live” klavermusik hver aften bortset fra søndag. Der er åbent fra kl. 10.30 til 01.00.

Om sommeren er Pavillon Restaurant åben ved den udendørs swimmingpool fra kl. 10.30 til slut på eftermiddagen. Her serveres frisk frugtjuice, cocktails og hjemmelavet iste sammen med lette måltider som f.eks. sandwich, salat og fisk og skaldyr.

Den 24-timers roomservice på Lapa Palace er en af de største forkælelser, med valget fra fantastiske morgenmadsserveringer, salater og kolde snacks, til forretter og hovedretter som frisk fisk, og den søde dekadence fra konditoren.


Tjek priser og bestil online
  • restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg
  • restaurants04.jpg
  • restaurants05.jpg
  • restaurants06.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.