Lapa Palace Spa

Lapa Palace Spa Lissabon

Lapa Palace Spa er det yderste i forkælelse, og byder på et betagende udvalg af Elemis spa-behandlinger og -produkter. Den fredfyldte luksuriøse atmosfære vil føre dig til en tilstand af dyb afslapning.

Revitaliserende massager kan leveres hver dag. Her tilpasser de højtuddannede massører deres evner til dine præcise krav, fra Jet Lag behandlinger til Anti-Stress massage. Bortset fra dybt afslappende kvaliteter, hjælper en kombination af teknikker til forbedring af blod- og lymfekredsløb og forbedring af sundhed og heling. Du kan også nyde disse fordele i udendørs massagekabine i den fredelige have tæt ved poolen, med dufte, lys og atmosfære der bidrager til dit velbefindende. Der tilbydes massager for specifikke dele af kroppen, og teknikkerne inkluderer Esalen, Shiatsu, Refleksologi og Stenterapi. Der benyttes aromatiske bade, essentielle olier, kromoterapi, vandtemperatur of vanddyser til at maksimere effekten af massagen.

Gæsterne kan også nyde fordelene ved den indendørs pool og det fuldt udstyrede gymnasium. Efter en dag med sightseeing i Lissabon, kan der tilbringes nogen tid med rensende og afgiftende effekter i sauna og tyrkisk bad. Lapa Palaca Spa vil få dig til at føle dig virkelig genoplivet og revitaliseret.


Tjek priser og bestil online
  • spa02.jpg
  • spa03.jpg
  • spa04.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.