Lapa Palace Spa

Ravintolat ja Baarit

Olissippo Lapa Palacen ravintolat ja baarit ovat instituutioita Lissabonin Cognoscentin joukossa. Lapa ravintola tarjoaa korkeinta laatua välimeren keittiöstä, erilaisella Italian sävyllä. Ilmapiiri on tyylikäs ja tilava ruokahuone on täynnä valoa. Jos sää sallii, terassi tekee kokemuksesta entistä loistavamman, erityisesti illalla, linnan välkkyvillä valoilla vastapäätä olevalla mäella ja veneet pimeällä joella. Ravintola on avoinna lounaalle klo: 12.30 – 15.00 ja illalliselle klo: 19.30 – 22.30.

Rio Tejo baari on vankka suosittu kevyemmälle ruoalle tai rennolle drinkille. Tämä on yksi Lissabonin kauniimpia ja hienoimpia lepopaikkoja, Tunnelmallisella terassilla joka avautuu yli Tagus joen. Iltapäiväteetä varten on yli 40 eri maun valikoima ja klo: 19.00 lähtien on elävää pianomusiikkia joka ilta paitsi sunnuntaisin. Se on avoinna klo: 10.30- 01.00.

Kesäkuukausina Pavillon ravintola on auki ulkoilma uima-altaalla klo: 10.30 lähtien iltapäivän loppuun asti. Täältä tarjoillaan tuoreita hedelmämehuja, cocktaileja ja kotitekoista jääteetä, yhdessä kevyen ruoan, kuten voileipien, salaattien ja äyriäisten kanssa.

Ympärivuorokautinen huonepalvelu on yksi Lapa Palacen upeimmista hoidoista, valikoimalla fantastisista aamiaisista, salaateista ja kylmistä välipaloista alkupaloihin ja pääruokiin kuten tuore kala, kuten myös leivonnais keittiömestarin makeat nautinnot.


Tarkista hinnat ja varaa online
  • restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg
  • restaurants04.jpg
  • restaurants05.jpg
  • restaurants06.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.