Lapa Palace Spa

Lapa Palace Huoneet ja Sviitit

Olissippo Lapa Palacessa on kolme osaa. Alkuperäinen palatsi, joka rakennettiin vuonna 1870, kunnostettiin täysin vuonna 2003, jolloin ammattimiehet loivat käsin uudestaan portugalilaisten kuninkaallisten João V, José ja Maria I 1700-luvun tyylit.

Puutarha- ja Villasiivet jatkavat klassisen portugalilasta teemaa ja täällä hemmottelevaan sisustukseen on lisätty uudenaikaisempi herkkyys. Puutarhasiivestä löydätte tilavia huoneita 1-3 kerroksissa avautuen kohti puutarhaa ja uima-allasta; 4-6 kerroksissa on huoneissa näköala yli uima-altaan, puutarhan, joen ja kaupungin. Suurempia juhlia varten voidaan yhdistää nämä huoneet.

Suuremmat, kauniisti varustetut Palace Deluxe huoneet sijaitsevat alkuperäisen palatsin ylemmissä kerroksissa ja antavat upeat näköalat yli joen, kaupungin ja/tai puutarhan niiden parvekkeilta ja terasseilta. Ylelliset tekstiilit ja korkeamman tason huonekalut myötävaikuttavat näiden palatsimaisten huoneiden aistikkaaseen eleganssiin, joista jokaisella on yksilöllinen sisustus. Erinomaiset yksityiskohdat täydentävät kaiken, kauniista vierekkäisistä marmorikylpyhuoneista erinomaiseen valikoimaan huonepalveluja. Yhdistyvät huoneet ovat saatavilla pyydettäessä.

Kaikki nämä huoneet ovat tilavia ja niissä on parveke nauttimaan viehättävistä näköaloista. Niiden suuret, koristeelliset marmorikylpyhuoneet ovat hyvin varustettuja ja niissä on tuplapesualtaat. Ja tulette löytämään kaikki uudenaikaiset virkistysmahdollisuudet. Ilmastointi pitää olonne mukavana riippumatta säästä, ja kaikissa huoneissa on internet yhteys ja kassakaapit. Ympärivuorokautinen huonepalvelu antaa teille mahdollisuuden hemmotella kaikilla mieliteoillanne – päiväs- tai yöaikaan – ja se on vain toinen esimerkki Lapa Palacen jäljittelemättömästä tyylistä.


Tarkista hinnat ja varaa online
  • rooms01.jpg
  • rooms02.jpg
  • rooms03.jpg
  • rooms04.jpg
  • rooms05.jpg
  • rooms06.jpg
  • rooms07.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.