Lapa Palace Spa

Lapa Palace kylpylä Lissabonin

Lapa Palace Spa on huipputasoa hemmottelussa, tarjoten houkuttelevan valikoiman Elemis kylpylähoitoja ja -tuotteita. Rauhallinen, ylellinen ilmapiiri kuljettaa teidät syvän tyyneyden olotilaan.

Elvyttävät hieronnat ovat saatavilla päivittäin. Täällä parhaimman koulutuksen saaneet hierontaterapeutit räätälöivät taitojaan kohtaamaan teidän tarkat pyyntönne Jet Lag hoidoista stressiä ennaltaehkäisevään hierontaan. Syvästi rentouttavien ominaisuuksien lisäksi, yhdistelmä tekniikkoja auttavat parantamaan verenkiertoa ja imusolmukekiertoa edistämään terveyttä ja parantumista. Voitte myös nauttia näistä eduista ulkoilma hierontahyteissä rauhallisissa puutarhoissa lähellä uima-allasta, tuoksuilla, valolla ja ilmapiirillä myötävaikuttamassa hyvinvointiinne. Hieronnat tarjotaan tiettyihin kehon osiin ja tekniikat sisältävät esalenin, shiatsun, refleksologian ja kiviterapian. Tuoksukylvyt, olennaiset öljyt, kromoterapia, veden lämpötila ja painevirrat on asetettu maksimoimaan hieronnan vaikutusta.

Vieraat voivat myös hyötyä lämmitetystä sisäaltaasta ja täysin varustetusta kuntosalista. Kiertoajelun täytteisen päivän jälkeen Lissabonissa, viettäkää aikaa nauttien saunan ja turkkilaisen kylvyn puhdistavista ja kuona-aineista vapauttavista eduista. Lapa Palace Spa saa teidät tuntemaan todella nuorentuneeksi ja elvyttyneeksi.


Tarkista hinnat ja varaa online
  • spa02.jpg
  • spa03.jpg
  • spa04.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.