Lapa Palace Spa

Lapa Palace Spa Lissabon

De Lapa Palace Spa is het toppunt van verwennerij. Het biedt tal van Elemis spabehandelingen en producten. De rustige, luxe sfeer voert u mee naar een staat van opperste sereniteit.

Er worden dagelijks verkwikkende massages gegeven. De goed getrainde masseurs passen hun vaardigheden aan al uw eisen te kunnen voldoen, van jetlagmassages tot anti-stressmassages. Naast de ontspannende kwaliteiten helpt een combinatie van technieken de bloedsomloop te verbeteren voor een betere gezondheid. U kunt hier ook van genieten in de massageruimten in de open lucht, middenin de rustgevende tuinen vlakbij het zwembad. Daar dragen de heerlijke geuren, de lichtinval en de atmosfeer bij aan uw welzijn. Er worden massages geboden voor specifieke lichaamsdelen. Technieken die worden gebruikt zijn onder andere Esalen, Shiatsu, reflexologie en een behandeling met hete stenen. Aromatische baden, essentiële oliën, chromotherapie, watertemperatuur en hogedrukstralen maken het effect van de massage optimaal.

Gasten mogen ook gebruik maken van het verwarmde zwembad en de volledig uitgeruste fitnessruimte. Na een dagje sightseeing in Lissabon geniet u van de reinigende en ontgiftende werking van de sauna en het Turks bad. De Lapa Palace Spa laat u er weer jong en fris uitzien.


Check tarieven en boek online
  • spa02.jpg
  • spa03.jpg
  • spa04.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.