Lapa Palace Spa

Restauranger och barer

Restaurangerna och barerna på Olissippo Lapa Palace är referenspunkter för Lissabons kännare. Restaurang Lapa serverar mat av högsta kvalitet från Medelhavets kök med en tydlig italiensk finess. Miljön är elegant och den rymliga matsalen är ljus. När vädret tillåter kan man sitta på terrassen och få en ännu mer spektakulär upplevelse, som på kvällen då man kan se ut över ljusen i slottet på andra sidan och båtarna på den mörka floden. Restaurangen håller öppet för lunch från 12:30 till 15:00 och för middag från 19:30 till 22:30.

Rio Tejo Bar är en trogen favorit för den som vill ha lättare rätter och något att dricka. Det här är ett av Lissabons vackraste och mest exklusiva ställen, med en trevlig terrass där man har utsikt över floden Tajo. För den som vill dricka afternoon tea, finns över 40 olika teer att välja bland och från 19:00 spelas levande pianomusik, utom på söndagar. Baren är öppen från 10:30 till 01:00.

Under sommarmånaderna är restaurang Le Pavillon vid utomhuspoolen öppen, från 10:30 till sen eftermiddag. Här serveras friska fruktjuicer, drinkar och eget tillagat is-te, samt lättare rätter som smörgåsar, sallader, fisk och skaldjur.

En av godbitarna på Lapa Palace, är att det finns roomservice dygnet runt, då man kan välja mellan allt från fantastiska frukostar, sallader och kalla smårätter, till förrätter och huvudrätter med t.ex. färsk fisk samt läckerheter från konditorn.


Se priser och boka online här
  • restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg
  • restaurants04.jpg
  • restaurants05.jpg
  • restaurants06.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.