Lapa Palace Spa

Rum och sviter på Lapa Palace

Lapa Palace består av tre delar. Det ursprungliga palatset som byggdes 1870, helrenoverades 2003, då hantverkare för hand återskapade möbler i 1700-tal stil från de portugisiska monarkerna João V, José och Maria I:s era.

I trädgårds- och villaflyglarna återfinns detta klassiska, portugisiska tema och här präglas den lyxiga inredningen av modern touche. I trädgårdsflygeln finns generösa rum mellan första och tredje våningen med utsikt mot trädgården och poolen; på fjärde till sjätte våningen har rummen utsikt över poolen, trädgården, floden och city. För större sällskap kan rummen anslutas till varandra.

De större och vackert utrustade rummen Palace Deluxe ligger på de övre våningarna i det ursprungliga Palatset med magnifik utsikt över floden, city och/eller trädgården från balkonger och terrasser. Flotta tyger och förstklassiga möbler bidrar till en smakfull elegans i de här palatsliknande rummen, som vart och ett inretts individuellt. Utsökta detaljer kompletterar helheten, från ett trevligt marmorklätt badrum i direkt anslutning till sovrummet, till en superb uppsättning faciliteter. Vid behov kan rum anslutas till varandra.

Alla rum är rymliga och har balkong med ljuvlig utsikt. Det finns lyxiga, marmorklädda badrum utrustade med dubbla handfat. Dessutom finns alla moderna bekvämligheter. Vilket väder det än är, så har man det skönt tack vare luftkonditionering och samtliga rum har internetuppkoppling och värdeskåp. Roomservice dygnet runt gör att man kan beställa vad man vill när som helst – dag som natt – ytterligare ett exempel som gör Lapa Palace så speciellt.


Se priser och boka online här
  • rooms01.jpg
  • rooms02.jpg
  • rooms03.jpg
  • rooms04.jpg
  • rooms05.jpg
  • rooms06.jpg
  • rooms07.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.