Lapa Palace Spa

Lapa Palace Spat Lissabon

Det finns inget bättre än Lapa Palace Spa, när man vill skämma bort sig själv och här finns ett frestande utbud av spabehandlingar och produkter. Den fridfulla och lyxiga miljön gör att man riktigt kan koppla av.

Uppiggande massage erbjuds alla dagar. Massörerna använder sina slipade kunskaper för att möta just dina behov, med behandlingar för allt från jetlag till antistressmassage. Förutom att man blir djupt avslappnad får man hjälp med att förbättra blod- och lymfcirkulationen, genom en kombination av tekniker som ger hälsa och healing. Den som vill kan få behandlingarna utomhus i massagekabinen i trädgården intill poolen, där dofter, ljus och stämning bidrar till välbefinnandet. Olika typer av massage finns för olika kroppsdelar, exempelvis esalen, shiatsu, zonterapi och massage med varma stenar. För att höja massagens verkan ytterligare används aromabad, essentiella oljor, färgterapi, vattentemperatur och jetstrålar.

Gästerna har också tillgång till den uppvärmda inomhuspoolen och ett komplett utrustat gym. Efter en dags sightseeing i Lissabon, är det skönt att koppla av med bastu och turkiskt bad, som rensar ut och renar. Efter behandlingarna på Lapa Palace Spa känner man sig både yngre och piggare.


Se priser och boka online här
  • spa02.jpg
  • spa03.jpg
  • spa04.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.