Lapa Palace Spa

Lapa Palace Kamers en Suites

Het Olissippo Lapa Palace bestaat uit drie gedeelten. Het oorspronkelijke paleis, gebouwd in 1870, is in 2003 volledig gerenoveerd, waarbij handwerkslieden meubelen met de hand gemaakt hebben in de stijl van de 18e-eeuwse Portugese monarchen João V, José en Maria I.

In de tuin- en villavleugels is dit klassieke Portugese thema aangehouden en hier heeft het overdadige interieur een wat modernere touch gekregen. In de tuinvleugel, op de eerste tot en met de derde verdieping, zijn ruime kamers te vinden met uitzicht over de tuin en het zwembad; op de vierde tot en met de zesde verdieping hebben de kamers uitzicht op het zwembad, de tuin, de rivier en de stad. Deze kamers kunnen onderling verbonden worden in geval van grotere gezelschappen.

De grotere, prachtig gelegen Palace Deluxe kamers liggen op de hogere verdiepingen van het oorspronkelijke Palace en bieden vanaf het balkon of terras een schitterend uitzicht op de rivier, de stad en/of de tuin. Prachtige stoffen en superieur meubilair dragen bij aan de smaakvolle elegantie van deze vorstelijke kamers, elk met een geheel eigen stijl. Het geheel wordt aangevuld met schitterende details, waaronder een prachtige marmeren en suite badkamer en een reeks heerlijke verzorgingsproducten. Op verzoek zijn aangrenzende kamers beschikbaar.

Al deze kamers zijn ruim en hebben een balkon met schitterend uitzicht. De grote, luxe marmeren badkamers zijn goed uitgerust en hebben twee wastafels. En natuurlijk treft u er alle moderne voorzieningen. Door de airconditioning blijft het aangenaam, ongeacht het weer. Alle kamers hebben internettoegang en een kluis. Met de 24-uurs roomservice kunt u – dag en nacht – uw honger stillen en dat is weer zo’n prachtig voorbeeld van de ongeëvenaarde stijl van het Lapa Palace.


Check tarieven en boek online
  • rooms01.jpg
  • rooms02.jpg
  • rooms03.jpg
  • rooms04.jpg
  • rooms05.jpg
  • rooms06.jpg
  • rooms07.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.