Lapa Palace Spa

Lapa Palace Værelser og suiter

Olissippo Lapa Palace har tre afdelinger: Det oprindelige palads fra 1870 blev nyrenoveret i 2003, hvor der blev håndlavet nye møbler i 1800-talsstil fra de portugisiske monarkers João V, José og Maria I's tid.

I havefløjen og villafløjen fortsætter denne klassiske portugisiske stil, men her er den luksuriøse indretning mere i tråd med moderne stil. I havefløjen er værelserne fra første til tredje etage store og har udsigt over haven og swimmingpoolen. Fra fjerde til sjette etage er der udsigt over poolen, haven, floden og byen. Der er forbindelse mellem værelserne, hvis man ønsker det.

De større, smukt indrettede Palace Deluxe værelser ligger på de højere etager i det originale palads og byder på fremragende udsigt over floden, byen og/eller haven fra deres balkoner og terrasser. Kvalitetsstoffer og enestående møblement bidrager til den smagfulde elegance i disse palads-værelser, der alle har individuel indretning. Udsøgte detaljer bidrager til helheden, fra det smukke marmorbadeværelse en-suite til det fremragende udvalg af faciliteter på værelserne. Der kan bestilles sammenhængende værelser.

Alle disse værelser er rummelige og har balkoner med charmerende udsigter. Deres store overdådige marmorbadeværelser er veludstyrede og har dobbelte håndvaske. Og du finder alt i moderne faciliteter. Aircondition holder temperaturen på et komfortabelt niveau uanset vejret, og alle værelser har internetadgang og sikkerhedsbokse. Den 24-timers roomservice opfylder ethvert behov – dag eller nat – og er bare endnu et eksempel på den umiskendelige Lapa Palace stil.


Tjek priser og bestil online
  • rooms01.jpg
  • rooms02.jpg
  • rooms03.jpg
  • rooms04.jpg
  • rooms05.jpg
  • rooms06.jpg
  • rooms07.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.