Lapa Palace Spa

Lapa Palace Rom og Suiter

Olissippo Lapa Palace har tre avdelinger. Det opprinnelige palasset, bygd i 1870, ble fullstendig renovert i 2003. Håndverkere gjenskapte håndlagde stilmøbler fra det 18. århundre fra de portugisiske monarkene João V, José og Maria I sin tid.

Hage- og Villafløyene viderefører denne klassiske portugisiske stilen, men her er den overdådige dekoren inspirert av en mer moderne versjon. I Hagefløyen finner du store rom fra første til tredje etasje mot hagen og svømmebassenget. På fjerde til sjette etasje har rommene utsikt til bassenget, hagen, elven og byen. For større selskap kan disse rommene slås sammen.

De større, vakkert innredede Palace Deluxe rommene ligger i de øverste etasjene i det opprinnelige palasset, med en storslått utsikt over elven, byen og/eller hagen fra sine balkonger og terrasser. Varierte tekstiler og førsteklasses møbler bidrar til den smakfulle elegansen disse palasslignende rommene har, med sin individuelle dekorasjon. Utsøkte detaljer finnes i rommene, fra det kjekke marmorbadet til det superbe utvalget av bekvemmeligheter. Sammenhengende rom er også tilgjengelig på forespørsel.

Alle disse rommene er romslige og har balkonger med sjarmerende utsikt. De store badene med marmor er velutstyrt og har doble vasker. Og du finner alle de moderne bekvemmeligheter du måtte ønske. Klimaanlegget holder deg komfortabel uansett vær, og alle rommene har internettadgang og safe. Den 24-timers romservicen lar deg stille enhver lyst – døgnet rundt – og er bare enda et eksempel på den uforlignelige stilen til Lapa Palace.


Sjekk Prisene og Bestill Online her
  • rooms01.jpg
  • rooms02.jpg
  • rooms03.jpg
  • rooms04.jpg
  • rooms05.jpg
  • rooms06.jpg
  • rooms07.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.