Lapa Palace Spa

Lapa Palace Spa Lisboa

Lapa Palace Spa er det aller ypperste innen luksus, med et spennende utvalg av Elemis spa-behandlinger. Den rolige, luksuriøse atmosfæren vil bringe deg inn i en tilstand av dyp avspenning.

Revitaliserende massasjer tilbys daglig. Her skreddersyr de best utdannede massasjeterapeutene evnene sine for å møte dine eksakte behov, fra behandlinger mot jetlag til antistressmassasje. I tillegg til dypt avslappende kvaliteter, hjelper en kombinasjon av teknikker med å forbedre blod- og lymfesirkulasjonen for å fremme helse og helbredelse. Du kan også nyte disse fordelene i en utendørs massasjekabin i de avslappende hagene i nærheten av bassenget, der duftene, lyset og atmosfæren bidrar til ditt velbehag. Massasjer tilbys for spesifikke kroppsdeler og teknikkene inkluderer esalen, shiatsu, refleksologi og steinterapi, aromatiske bad, essensielle oljer, kromoterapi, vanntemperatur og vannjeter som brukes for å maksimere effekten av massasjen.

Gjestene kan også benytte seg av det oppvarmede innendørsbassenget og det fullt utstyrte treningssenteret. Etter en dag med sightseeing i Lisboa, kan du ta deg tid til de rensende og avgiftende fordelene til saunaen og det tyrkiske badet. Lapa Palace Spa vil gi deg en forfriskende og revitaliserende følelse.


Sjekk Prisene og Bestill Online her
  • spa02.jpg
  • spa03.jpg
  • spa04.jpg
Olissippo Lapa Palace Hotel
Travel and Leisure Magazine
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.